Ongelmia digipalvelun kanssa? Asiakaspalvelumme auttaa.

Voit ilmoittaa digipalvelun käytössä ilmentyvästä ongelmasta alla olevalla lomakkeella. Annathan mahdollisimman tarkat tiedot laitteesta, selaimesta sekä ongelmasta, jotta voimme ratkaista ongelmasi mahdollisimman nopeasti.

  • Jos asiasi koskee Iltalehti Plus-tilauksen peruuttamista, käythän perumassa tilauksesi joko suoraan tästä linkistä itsepalvelussa https://tilaukset.almamedia.fi/ tai kirjaudu iltalehti.fi-sivustolle tai sovellukseen oikean yläkulman henkilöhahmon kohdalta ja valitse kirjautumisikkunasta "Omat tiedot ja tilaukset" -kohta.
  • Jos asiasi koskee Alma-tunnuksen vahvistusviestin etsimistä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Gmail-käyttäjän kannattaa tarkistaa myös Luokat -kansion sisällä olevat kansiot sekä Junk/Roskaposti -kansio vasemmalta löytyvästä palkista. Vahvistusviestiä voi myös hakea sähköpostisoitteella alma-tunnus@email.tunnus.almamedia.fi.

Mikäli asiasi koskee iOS-sovelluksen kautta ostetun Iltalehti Plus -tilauksen peruutusta, tulee peruutus tehdä Apple ID:n asetusten kautta (asiakaspalvelumme ei pysty tekemään peruutusta puolestasi).

Huomasithan, että tukea digipalveluiden käyttöön löytyy Iltalehti Plus -asiakaspalvelusivuilta. Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät myös asiakaspalvelusivuiltamme.

YHTEYSTIETOLOMAKE