Opiskelijat saavat Kauppalehden tilauksen puoleen hintaan.

Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tilata Kauppalehti -50 % alennuksella. Opiskelijahintaiseen tilaukseen ovat oikeutettuja kaikki opiskelijat, jotka opiskelevat lukion viimeisellä luokalla, ammatillisessa oppilaitoksessa, yliopistossa tai korkeakoulussa ja opiskelu on alkanut vuonna 2012 tai myöhemmin. Alennus myönnetään tilaushinnasta silloin, kun tilaus tulee opiskelijan omaan koti- ja sähköpostiosoitteeseen ja maksajana on yksityishenkilö.

Voit valita joko Kauppalehti VIP:n, Digin, Printin tai Option.

Kauppalehti VIP

Tilauksella saat vapaasti käyttöösi Kauppalehden koko uutissisällön: Kauppalehden, Kauppalehti Option ja Kauppalehti Faktan kotiosoitteeseen toimitettuna sekä lisäksi kaikki verkon sisällöt, painetun Kauppalehden ja Option sisällöt sekä jatkuvasti päivittyvän KL NYT –uutisvirran. Voit lukea Kauppalehteä kaikilla päätelaitteilla: älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Digitaalinen Kauppalehti

Kauppalehden Digitilaajana voit käyttää verkon uutissisältöjä rajattomasti kaikilla päätelaitteilla: älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Digitilaukseen kuuluu Kauppalehden koko uutissisältö, myös painetun Kauppalehden ja Option sisällöt sekä jatkuvasti päivittyvä KL NYT –uutisvirta.

Kauppalehti Printti

Punnittua taloustietoa painettuna. Painettu Kauppalehti joka arkipäivä, Optio joka toinen torstai sekä Fakta kerran kuussa.

 

Kyllä kiitos, tilaan

YHTEYSTIEDOT

*Paperilaskun toimittamisesta veloitamme 2,90 € laskutustapalisän. Tarjoamme sähköisiksi maksutavoiksi myös verkkolaskun, e-laskun, MobilePayn ja Siirron. Lisätietoja laskutustavoista saat asiakaspalvelustamme.

Tilausehdot.