Alma Talentin Summa-palvelu on poistunut käytöstä 1.1.2020 alkaen

 

Summa-palvelun lehtikohtaiset kanavat on korvattu lehtien omilla verkkosivuilla.  Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaisen uutistarjonnan lisäksi lehtikohtaisia erikoissisältöjä kuten esimerkiksi teemasivut, pörssikurssit, yritystietokannan, juttuarkiston, laitetestit, videot, blogit, aiheseurannan sekä tuotehaut. Digitilaajana saat lukuoikeuden vain tilaajille tarkoitettuihin Tähtijuttuihin sekä näköislehtiin.

Tutustu lehtien uudistuneisiin verkkosivuihin:

Talouselämä

Tekniikka&Talous

TIVI

Mikrobitti

Arvopaperi

Markkinointi&Mainonta

Lisätietoja lehtien digipalveluista löydät infosivulta

Henkilöasiakas

Jos sinulla on digipalveluihin liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä Alma Talentin asiakaspalveluun

Asiakaspalvelu puh. 03 051 4100 (ark. 8.15-16.30)

Sähköposti: tilaajapalvelu@almatalent.fi

Yritysasiakas

Digipalveluiden yritysratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Alma Talentin yrityspalveluihin.

Lisätietoja ja yhteystietoja löydät Yrityspalvelut -sivulta

 

Jäsenetutilaus

Jos sinulla on ollut liiton jäsenetuna jonkun Summakanavan sisällön lukuoikeus ja sinulle on aktivoitu vastaavan lehden verkkopalvelun käyttöoikeus, voit jatkaa verkkopalvelun käyttöä kuten ennenkin. Lehden verkkopalvelusta löytyy sama sisältö kuin vastaavasta Summakanavasta ja lisäksi paljon uutta sisältöä.

Mikäli sinulla on ollut Summakanavan tilaus liiton jäsenetuna eikä sinulla ole lukuoikeutta jäsenetulehden verkkopalveluun, ole yhteydessä liiton jäsenpalveluun. Päivitä tietosi jäsensivuilla ja seuraavassa liittoajossa sinulle aktivoituu jäsenlehden digitilaus. Tilausvahvistuksen linkistä voit aktivoida itsellesi tunnukset verkkopalveluun.